LA HISTÒRIA DEL CENTRE RESIDENCIAL PUTXET

Vam iniciar el nostre camí l’any 1985 en un pis de l’Eixample.

Aviat ens vam adonar que la nostra activitat necessitava més espai. Mesos més tard, vam descobrir una torre al Putxet entre el carrer Balmes i la República Argentina, al costat del parc del mateix nom, amb un entorn natural que cobria totes les nostres expectatives.

Tot i que en aquells temps quedàvem una mica aïllats (res a veure amb les dues escales mecàniques i el bus del barri d’ara), l’1 de juliol de 1986 ens vam traslladar.

La residència el 1986

el jardí residència geriàtrica putxet

Els principisLA NOSTRA HISTÒRIA

1985

El començament

Vam iniciar el nostre camí en l’any 1985 en un pis de l’Eixample. Aviat ens vam adonar que la nostra activitat necessitava més espai interior i sobretot exterior.
1986

La nova residència

Mesos més tard vam descobrir una torre al Putxet entre el carrer Balmes i la República Argentina, al costat del parc del mateix nom, amb un entorn natural que cobria totes les nostres expectatives. Tot i que en aquells temps quedàvem una mica aïllats, (res a veure amb les dues escales mecàniques i el bus del barri d’ ara), l’1 de juliol de 1986 ens va traslladar.
1995

La primera gran reforma

Ampliem les instal·lacions i les adaptem encara més per a la comoditat dels residents i les seves famílies.
2012

La segona gran reforma

Sempre havíem volgut que el jardí de Putxet entrés a la residència. Amb aquesta intenció abordem aquesta reforma dirigida a fondre l’espai interior amb el paisatge exterior en una gran estructura de vidre.
2017

A dia d'avui

Acabades ja les reformes estructurals, ens dediquem a crear espais i ambients adaptats a les noves necessitats de les famílies. Espais agradables, proveïts de wi-fi i polivalents al llarg del dia.