Residència geriàtrica Putxet a Barcelona

Hi ha dos pilars que sustenten la forma de pensar del Centre Residencial Putxet: l’atenció al Resident i el servei prestat. A la nostra residència geriàtrica només hi ha una cosa que ens importa per sobre de tot: el benestar dels nostres clients i la satisfacció de les famílies.

RECOLLIDA DE PRUNES

SERVEIS DE LA RESIDÈNCIA

Som una residència integradora amb capacitat per atendre qualsevol estat del resident. Amb el nostre equip multidisciplinari, treballem per fomentar l’autonomia i el benestar personal en totes les etapes.

Seguir llegint…
Residència geriàtrica Putxet el jardí exterior

INSTAL·LACIONS I JARDÍ

La residència es troba dins del parc del Turó del Putxet, un entorn natural amb 3000m2 de tranquil·litat i harmonia, on els nostres residents gaudeixen de la natura enmig de Barcelona.

Seguir llegint…
Residència geriàtrica Putxet

ESPECIALITAT EN DEMÈNCIES

Amb un tracte familiar, els professionals de Putxet proporcionen una atenció sanitària i social amb l’objectiu de retardar al màxim el desenvolupament de la seva malaltia neurodegenerativa

Seguir llegint…

L’EQUIP

EQUIP DE PUTXET

Parlant de la cura a les persones, l’equip és fonamental. Els nostres professionals han de tenir una barreja de sensibilitat, rigor i fortalesa psicològica.
L'EQUIP AL COMPLET

OPINIONSEns recomanen

NOTÍCIES RECENTS

CONTACTA AMB NOSALTRES

TELÈFON DE CONTACTE

+34 2540440 /+34 691 594 472

DIRECCIÓ

Calle Roca i Batlle, 31-35 08023 Barcelona

CONTACTA VIA MAIL

putxet@putxet.cat