Benvinguts a la nova web del Centre Residencial Putxet. Una web que pretén compartir la nostra activitat i explicar el nostre propi mètode.

Fa més de 30 anys que vam iniciar el que ara en diem pel nostre propi nom: el mètode Putxet. No es tracta d’un mètode infal·lible, o que hagi establert les bases del sector de les residències. Poc té a veure amb aplicar rigorosament els estàndards i les ràtios, encara que sí els apliquem i complim amb elles, superant en moltes de les ocasions els mínims exigibles.

Com treballem

El mètode Putxet és més que complir amb la normativa. És personalitzar al màxim per a cada persona que està en la nostra residència. No és res més a tractar i acompanyar a la gent gran i a cada família amb tendresa, respecte i professionalitat. Posant sempre la persona al centre de les cures i acompanyant a la seva família en tot moment perquè el seu benestar repercuteixi el menys possible en la seva vida quotidiana.

Per això comptem amb un equip implicat, estable i absolutament convençut que cada persona ha de ser tractada amb respecte i la calidesa d’una llar. Volem ajudar als nostres majors a viure una vellesa plena, preservant i fomentant la seva autonomia en la mesura del possible.
L’equip multidisciplinari està format especialment en el model d’Atenció Centrada en la Persona, un model on no són les persones que s’han d’adaptar als centres i serveis sinó tot el contrari, els centres i serveis s’han d’adaptar a les persones per respectar així la individualitat i singularitat de cada un dels usuaris dels nostres serveis.

El mètode Putxet doncs, consisteix a barrejar professionalitat amb empatia. Preservant la singularitat de cada resident i adaptant tots els nostres recursos al benestar de les famílies que confien en nosaltres.