INSTAL·LACIONS DEL CENTRE RESIDENCIAL PUTXET

Residència situada al costat del Parc del Putxet

Consta d’un edifici de 1.000mperfectament adaptat per a les necessitats dels nostres residents, envoltat d’un jardí de 2.000m2 fàcilment accessible per a ells.

Disposem de pàrquing gratuït pels familiars a l’interior del recinte.

Comptem amb un espai privilegiat al cor de Barcelona per a la cura dels usuaris. Els 3.000 m2 del parc ens proporcionen un entorn ideal per viure: tranquil·litat, natura i lliures de contaminació.

Entre les nostres instal·lacions, el centre compta amb 9 habitacions individuals, 21 dobles i totes donen a l’exterior.

El Centre disposa també de cuina, banys adaptats, menjadors, sala d’estar, gimnàs, sala d’activitats, despatxos professionals, perruqueria i bugaderia.

EL JARDÍ

El trasllat des de l’Eixample de Barcelona va ser per cobrir una necessitat que sentíem prioritària: tenir un espai obert i verd on els nostres usuaris poguessin sortir i gaudir amb tranquil·litat.
En veure les possibilitats que ens oferia l’espai al parc ens vam enamorar de seguida i ara, ens sentim orgullosos de l’espai que oferim.

El jardí consta de 2.000 madaptats perquè els usuaris i familiars puguin gaudir-lo. La nostra filosofia és clara: quan el temps ens ho permet sortim a fer vida al jardí, ja siguin activitats, gimnàstica, menjar o descansar en una de les nostres gandules gaudint del verd.

residència geriàtrica putxet