RESIDÈNCIA GERIÀTRICA

El Centre Residencial Putxet, és una residència geriàtrica amb centre de dia situada al costat del Parc del Putxet, al barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.
Som una residència integradora amb capacitat per atendre qualsevol estat del resident.
Amb el nostre equip multidisciplinari, treballem per fomentar l’autonomia i el benestar personal en totes les etapes.

TARIFES RESIDÈNCIA

Habitació dobleHabitació individual
DES DE 2.020 €DES DE 2.020 €

Les nostres tarifes es mantenen durant tota l’estada del resident i no varien segons el grau de dependència.
Només s’incrementa l’IPC anual.

SERVEIS I INSTAL·LACIONS

Equip mèdic

La Dra. Robledo té un Màster en Geriatria. Des de fa 18 anys s’ocupa dels nostres usuaris. La seva preocupació és donar una atenció integral als nostres residents, amb una valoració geriàtrica ajustada i, sobretot, donar al pacient el que necessita en cada moment. Des d’activitat assistencial proactiva i curativa fins suport al final del període vital.

Psicologia

La Marga és la nostra Psicòloga des de fa més de 18 anys. Des de l’ingrés, i juntament amb la resta de l’equip, treballa en l’adaptació del nou resident. Ella s’encarrega de donar suport psicològic tant al resident com a familiars que ho necessitin. Fins i tot a les seves companyes quan cal. Juntament amb la fisioterapeuta, l’educadora i la terapeuta ocupacional, porten a terme la intervenció estimulativa mitjançant programes terapèutics individualitzats.

Fisioteràpia i rehabilitació

La Laura és la nostra fisioterapeuta. Porta amb nosaltres més de 18 anys recuperant i mantenint les capacitats funcionals, motrius i ocupacionals dels residents. La finalitat del seu treball consisteix en augmentar o mantenir el grau d’autonomia, pal·liant en la mesura del possible la involució funcional pròpia de l’envelliment. Participa juntament amb la Dra, la Psicòloga i la Infermera en la formació continuada del nostre personal.

Gastronomia

Disposem de cuina pròpia. Tots els àpats s’elaboren a la nostra residència i tenen el sabor de l’autèntica cuina de mercat i de temporada. Els menús són variats i adaptats a tot tipus de dietes, consensuats pel nostre equip de nutricionistes.

A més, els nostres residents escullen el que els ve de gust entre diferents opcions.

Activitats

Les nostres activitats gairebé sempre persegueixen una doble finalitat. Ser lúdiques i alhora terapèutiques. Es fan dins el propi centre o en l’exterior.

Les activitats internes es divideixen en individuals i de grup. Les individuals es duran a terme en funció de les necessitats de cada resident. Entre les de grup destacarem Musicoteràpia, Tallers de Memòria i Reminiscència, Lectura dels Diaris, Praxis gràfiques, Psicomotricitat, Bingo, Estimulació cromàtica, Activitats de Natura, etc.

De les externes destaquem les sortides lúdico-culturals. Visites a llocs emblemàtics de la ciutat com, Sagrada Família, Aquarium, Zoo etc. i activitats setmanals de to menor com visites a llocs del barri com jardins, mercats, parcs…

Instal·lacions

El nostre Centre està situat al costat del Parc del Putxet. Consta d’un edifici de 1.000 m2 perfectament adaptat a les necessitats dels nostres residents, envoltat d’un jardí de 2.000 m2 fàcilment accessible per a ells.

Som una residència familiar amb 51 places distribuïdes en 21 habitacions dobles y 9 individuals, a més de comptar amb amplis espais polivalents per l’activitat diària.

Serveis addicionals

Servei de bugaderia i planxat de roba.
Servei de Perruqueria i Pedicura.
Tràmits administratius (llei de la dependència, sol·licituds de discapacitat).

Visites

La residència està oberta a la visita dels familiars a partir de les 10:00h. Es prega que es respecti el descans dels residents i els horaris dels àpats.